Acțiuni de salubrizare în zona gării Giurgiu Nord, la solicitarea Poliției Locale Giurgiu

0
319

Timp de câteva zile, lucrătorii din cadrul Companiei Naționale de Cale Ferată au întreprins o acțiune de salubrizare prin toaletare și tăiere a vegetației crescute necontrolat în zona rambleului căii ferate-vamă și zona Giurgiu Nord, acțiunea fiind finalizată astăzi 20 decembrie 2021.

În data de 14 octombrie 2021, Direcția Poliției Locale prin Compartimentul Mediu a notificat compania, ulterior administratorul societății fiind invitat la sediul Poliției Locale, unde i s-au adus la cunoștință reglementările legale din domeniu și obligația de a salubriza/toaleta vegetația crescută necontrolat pe terenurile adiacente căii ferate din municipiu.

Activitatea de salubrizare/toaletare a avut loc în două etape, prima etapă s-a desfășurat mecanic, folosindu-se utilaje specifice, iar cea de-a doua etapă a fost desfășurată manual cu ajutorul lucrătorilor companiei, resturile fiind puse și sortate în saci menajeri.

Rugăm cetățenii municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331” – transmite Poliția Locală Giurgiu.

(Jurnal)