La data de 23 iunie a.c., în intervalul orar 16.00-20.00, poliţiştii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Comana, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroului Rutier și Serviciul de Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.935 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a prevederilor privind paza bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Totodată, pentru abaterile constatate, au fost reținute 3 permise de conducere.

În perioada de referință, polițiștii giurgiuveni au legitimat 165 de persoane, au verificat 139 de autovehicule și 12 societăți comerciale.

Acțiunile polițiștilor giurgiuveni continuă și în zilele următoare pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică!”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)