Cu aproximativ o oră în urmă, în zona Plopșoru (pe DN 5 Giurgiu – București) s-a produs un accident rutier, anunță ISU Giurgiu.

„În accidentul rutier sunt implicate 9 persoane (2 copii și 7 adulți), dintre care o persoană încarcerată (care a decedat). Șase  victime au necesitat transport la spital (inclusiv cei 2 copii), acestea fiind în stare stabilă, fără traumatisme majore. Toate persoanele implicate sunt cetățeni bulgari.
A intervenit Detasamentul Giurgiu cu 1 ASAS, 1 descarcerare și 1 ATPVM.
Traficul se desfășoară și s-a desfășurat în conditii normale”, anunță ISU Giurgiu.

De asemenea, poliția Giurgiu a transmis următoarea informare:

„La data de 25 iunie a.c., ora 13.07, prin SNUAU 112, a fost sesizat un accident rutier produs pe Drumul National 5, în afara localității Plopșoru, în care a fost implicat un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe dreapta care se deplasa de la București către PTF Giurgiu, în care se aflau cetățeni bulgari. În urma evenimentului rutier microbuzul în care se aflau 9 persoane, 7 adulți și 2 copii, s-a răsturnat și au rezultat 4 victime și o persoană decedată din rândul adulților. La fata locului s-au deplasat 2 echipaje de poliție rutieră, un echipaj politie rurală și 7 ambulanțe. Momentan circulația nu este întreruptă.”

Persoana decedată este, conform informațiilor furnizate de reprezentanții ISU Giurgiu, un copil în vârstă de 15 ani, care a fost găsit încarcerat sub microbuz. 

Nu a fost necesară instituirea planului roșu de intervenție, mai anunță ISU Giurgiu.

(foto: martori oculari)