Accident rutier la intrare în localitatea Comasca soldat cu 1 mort si 3 răniți…

0
1446

Aseară în jurul orei 22:00, în localitatea Comasca, a avut loc un grav accident rutier, soldat cu un mort si 3 răniți. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru transport personal și victime multiple.

A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau 4 persoane.
Două dintre persoanele din autoturism (o fată de 17 ani și un băiat de 19 ani) au fost găsite inconștiente, au fost preluate de ambulanțe SAJ și transportate de urgență la spital.

O tânără în vârstă de 19 ani, conștientă, a fost preluată de echipajul SMURD, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost găsit în stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, echipajul medical al SAJ a declarat decesul acestuia.

Din câte se poate vedea în imagini, automobilul implicat în accident avea semnul de începător, nu se prezenta, la prima vedere, în condiții tehnice foarte bune, iar impactul cu copacul a fost unul violent.

Scriem aceste rânduri cu dezamăgirea de a vedea vieți tinere curmate, pentru a nu știu câta dată pe șosele noastre.

(Jurnal)