Astăzi, în jurul orei 16.00, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Gorneni.
În accident a fost implicat un singur autoturism, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.


La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.
Pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului și au acordat primul ajutor conducătorului auto, un bărbat de aproximativ 57 de ani, care ulterior a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din București.

Ce spune Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu despre accident…

La scurt timp de la informarea transmisă de ISU Giurgiu, reprezentanții IPJ Giurgiu au precizat următoarele, referitor la accidentul de la Gorneni: 

Astăzi, (n.r. – 5 februarie) în jurul orei 16.00, un bărbat de 57 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, pe raza comunei Gorneni, din cauza carosabilului umed, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a acestuia, fiind transportat la o unitate spitalicească din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât nu a putut fi testat cu aparatul drager din cauza durerilor provocate de leziunile suferite în urma accidentului, bărbatului i se vor recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”