UPDATE, ORA 13,00: Astăzi, ora 05.50, un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 505, în localitatea Valea Bujorului, din direcția DN 5 B către Chiriacu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac din fata unui imobil.
În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum si a altor 3 tineri, pasageri ai autoturismului, doi de 18 ani și altul de 17 ani, toți din comuna Izvoarele, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în sânge.
S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În această dimineață, în jurul orei 06:00, I.S.U. Giurgiu a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs în localitatea Valea Bujorului. În accident a fost implicat un sigur autoturism care a intrat într-un copac.

La fața locului s-au deplasat 1 ASAS, 1 SMURD, o descarcerare, 11 subofițeri.

În urma impactului au rezultat patru victime: una încarcerată, trei conștiente și una inconștientă . Toate au fost transportate la UPU Giurgiu.