A văzut-o cineva? A dispărut de acasă!

0
411

disparutaPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu fac apel la cetăţeni să îi anunţe dacă au informaţii cu privire la o persoană din municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, dispărută voluntar de la domiciliu la data de 02.08.2017.

PREDA MARIA, de 75 ani, născută în comuna Bulbucata, județul Giurgiu, județul Giurgiu, a dispărut la data de 02.08.2017, în jurul orei 04.00, când a părăsit domiciliul din comuna Letca Nouă, sat Milcovățu, județul Giurgiu, iar până în prezent nu a revenit şi nici nu a contactat familia. Persoana a fost observată ultima oară la data de 02.08.2017 pe raza comunei Ghimpați, deplasându-se pe străzile din satul Naipu cât și pe malul râului Câlniștea.

SEMNALMENTE:

înălțime 1,60-1,70 metri, fața ovală, ochi albaștrii, păr grizonat tuns în zona cefei, ce prezintă ca semn particular o excoriație în zona genunchiului stâng.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

 la data plecării acesta era îmbrăcată cu fustă de culoare negru, bluză tip vestă, fără mâneci, de culoare închisă, purta basma de culoare negru și papuci de culoare roz. Atât pe mâna stângă cât și pe mâna dreaptă, pe degetul mijlociu, purta câte un inel precum și două brățări tip mărgele, una de culoare albastru cu roșu și una transparentă.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.