Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. Un echipaj a intrat, luni seară, în casa acestuia din oraşul Voluntari, după ce un apel la 112 a semnalat că în locuinţă este o persoană decedată. Conform anchetatorilor, Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte ca trupul său să fie găsit.

El a fost găsit în baia locuinţei. Surse judiciare susțin că legiștii ar fi constatat că  Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator. Vedeţi mai jos ultima postare de pe Facebook a jurnalistului, imediat după ce i s-a reactivat contul pe reţeaua de socializare, după o interdicţie de 30 de zile. 

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare. Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii din Bucureşti, secţia rusă-engleză. În anii ’90, a fost reporter la Radio Constanţa.De asemenea, în perioada 1996-2002 a fost la Pro FM Bucureşti („Midnight Killer” „13-14”), şi a prezentat „Lanţul Slăbiciunilor” la la Pro TV.

În perioada 2002 şi 2003 a realizat, la Antena 1, emisiunea „Gheorghe”, apoi „13-14 cu Andrei” iniţial la Radio 21 şi apoi în 2005-2006 la Radio Total. Andrei Gheorghe avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras şi a colaborat cu trupa Paraziţii pentru albumul „Irefutabil”.Pe lângă realizarea de emisiuni radio şi TV, Andrei Gheorghe a deţinut funcţii de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanţa şi Pro FM Bucureşti, director de programe al trustului Media Pro, consilier de marketing la Antena 1.

(Jurnal)