A înnebunit lupul! Fanii cer sanctificarea Denisei Răducu (Denisa Manelista)!

0
567

Site-ul de ştiri mondene wowbiz.ro a publicat, astăzi, o ştire care, lesne, poate fi încadrată în zona anecdoticului: fanii Denisei Manelista cer sanctificarea acesteia!

petitieSub titlul „Denisa Răducu, sanctificată! Fanii cer ca artista să apară în Calendar Crestin Ortodox”, apare următorul text: 

„Trecerea în nefiinţă a Denisei Răducu a adus durere în sufletul unei ţări întregi. Fie că e vorba de rude, prieteni sau fani, cu toţii o plâng pe artistă. 

Fanii nu pot trece peste pierderea lor, îşi doresc ca Denisa să nu fie uitată prea curând şi consideră că merită un loc în calendarul ortodox. O petiţie online a fost pornită în acest sens.

„Propunem ca îngerul care a murit duminică dimineaţa să fie sanctificată! Un om de o bunătate fără margini! Denisa Rădcuu merită să îşi găseasca loc în calendarul ortodox pentru cât de mult a dăruit oamenilor şi pentru cât de mult a suferit în ultimele luni de viaţă”, aşa arată pediţia făcută de fani. 

Denisa a murit la vârsta de 27 de ani şi a fost înmormântată marţi în satul în care a copilărit, Ştefăneşti. „, au scris cei de la wowbiz.ro. 

Dincolo de durerea pricinuită de moartea tinerei, nu putem să nu remarcăm anecdoticul situaţiei. Formulată pe 25 iulie, în ziua înmormântării, petiţia a strâns, după 24 de ore, abia 17 semnături. 

(Jurnal)