Cu puţin timp în urmă, pe site-urile de can-can apărea un articol conform căruia o cântăreaţă de muzică lăutărească, Raluca Drăgoi, ar fi ajuns de urgenţă la spital, după ce ar fi fost lovită de mai mulţi indivizi la o nuntă la care fusese chemată să cânte.

Conform site-ului spynews.ro, artista Raluca Drăgoi a trecut prin clipe de groază, în noaptea de duminică spre luni, după ce, atât ea, cât și restul membrilor formației ale, au fost bătuți cu bestialitate și tâlhăriți. Artista a dezvăluit, pentru spynews.ro, că incidentul a avut loc în jurul orei 3.30, chiar în timpul reprezentației. „Am fost invitați să cântăm la nunta unor prieteni, organizată la un hotel situat la kilometrul 30, în județul Giurgiu, în apropiere de Bolintin. La un moment dat, nişte invitaţi veniți de la București au început să ne înjure. Imediat au devenit violenți și ne-au scos afară, în parcarea localului”, a povestit artista. Acolo, femeia susține că ar fi fost lovită cu pumnii în cap de cinci bărbați, care l-au lovit și pe soțul ei, dar și pe restul instrumentiștilor. Aceștia le-ar fi cerut artiștilor să le returneze banii plătiți pentru dedicații, însă, spune Raluca Drăgoi, nu s-ar fi limitat la atât, ci le-ar fi luat, cu forța, toate încasările.„Este vorba despre niște oameni de la București dintre care știu că unul este poreclit Florin Ursaru. Acesta era împreună cu fiul său, Ali Ursaru, care au fost însoțiți de mai multe persoane. În timpul conflictului, care a fost deosebit de violent, aceștia au scos inclusiv cuțitele și au amenințat că ne omoară”, a mai dezvăluit cântăreața. În urma loviturilor primite, aceasta a fost transportată de urgență la spital, iar polițiștii au declanșat o anchetă, mai scriu cei de la spynews.ro.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu au declarat, pentru „Jurnal giurgiuvean”:

„În noaptea de 9/10 septembrie, la ora 3,30, am fost apelaţi pe 112 de către un bărbat care ne preciza că, la un local aflat la Kilometrul 30, pe Autostrada A1, în apropiere de localitatea Bolintin Vale, mai mulţi indivizi au început să adreseze injurii şi să îi ameninţe pe cei care cântau la acea nuntă. Oamenii au strâns instrumentele, au plecat şi, la ora 3,50 când am sunat noi înapoi apelantul acesta ne-a spus că au plecat spre Bucureşti. Nu s-a depus nicio plângere până la acest moment, nu există fapta de agresiune sau de tâlhărie, doar – vă repet – am fost informaţi de faptul că s-au adresat injurii şi ameninţări”, au încheiat reprezentanţii IPJ Giurgiu.

(Jurnal)