vama 111Restricţia privind circulaţia autovehiculelor către Republica Bulgaria prin Vama Ruse, pentru toate categoriile, a fost ridicată în jurul orei 15,00, iar în acest context a fost ridicată şi restricţia de circulaţie pentru DN5 Bucureşti-Giurgiu, informează IGPR.

De asemenea, potrivit unei informări remisă ISU Giurgiu de către autorităţile bulgare, drumurile Ruse- Byala-Veliko Târnovo şi Ruse- Byala- Pleven au fost deschise şi se circulă fără restricţii de circulaţie.

‘În urma unei informări scrise remisă de de autorităţile bulgare, Autoritatea Naţională a Drumurilor din Republica Bulgaria declară deschisă circulaţia drumurilor tuturor autovehiculelor, fără restricţii, pe următoarele segmente de drum: Ruse- Byala- Veliko Târnovo şi Ruse- Byala- Pleven. Segmentul de drum între Ruse şi Razgrad este în continuare închis, iar pe segmentul de drum Ruse-Silistra circulaţia este permisă doar autovehiculelor până în 12 tone’, se precizează în informarea ISU Giurgiu, transmisă miercuri presei.

AGERPRES