În noaptea de joi spre vineri, în zonele Brașov și Vrancea s-au întregistrat 3 cutremure cu maginitutdinea de  2,4,  3 și 2,8 grade pe scara Richter.

În Brașov s-a produs primul seism, la o adâncime de 5 km și magnitudinea de 2.4 pe scara Richter. Cutremul a avut loc la ora 00:01:37 (ora locală a României). Seismul a avut loc lângă Brașov, Ploiești, Pitești, București și Bacău. Însă, cutremurul nu a produs nicio pagubă având în vedere nivelul magnitudinii și al adâncimii la care s-a produs.

În zona Vrancea a urmat cel de-al doilea seism, la ora 00:04:56 (ora locală a României). Acesta s-a produs la o adâncime de 141 km și a avut o magnitudine de 3 grade, care de altfel, nu s-a resimțit în rândul locuitorilor din orașele apropiate.

Cele mai apropiate orașe de locul în care s-a produs cutremurul sunt: Brașov, Ploiești, Bacău, Galați și Brăila.

Câteva ore mai târziu, s-a produs și ultimul cutremur, la o adâncime de 100 km și a avut o magnitudine de 2.8 pe scara Richter. Acesta s-a produs în jurul orei 05:13:34 (ora locală a României), tot în Vrancea, în apropierea oraşelor Brașov, Bacău, Ploiești, Galați și Brăila.

(Jurnal)