A aflat că are amant, și-a bătut nevasta și s-a ales cu dosar penal

0
487

Pe numele unui bărbat a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, în urma unor discuții contradictorii pe care le-a avut cu soția sa și a faptului că a aflat că aceasta are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp, a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Luni, 18 martie a.c., în jurul orei 20.40, Poliția Municipiului Giurgiu, a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U 112, de către un tânăr, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că între vecinii săi are loc un conflict în familie.

Ca urmare a celor sesizate, la fața locului s-a prezentat un echipaj de poliție care au constatat că, în urma unor discuții contradictorii pe care le-au avut cei doi soți și a faptului că bărbatul de 43 de ani, a aflat că soția sa, de 33 de ani, are o relație extraconjugală cu un alt bărbat de mai mult timp, au început să se certe, iar acesta a agresat-o fizic și a amenințat-o.

Astfel, femeii i s-a adus la cunoștință posibilitate eliberării unui ordin de protecție, solicitând acest lucru, fapt pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu emis la data de 18.03.2019, împotriva bărbatului.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare.