Primarul municipiului, Adrian Anghelescu, ar putea primi propunerea de a deveni membru PSD Giurgiu!?..!

0
437

La scurt timp după alcătuirea noului Guvern Ciucă, în noua configurație, PSD-PNL-UDMR, au început să apară și mișcările în interiorul partidelor. La Giurgiu, un zvon îi pune pe jar pe unii dintre politicienii giurgiuveni…

După anunțurile făcute deja de câțiva primari din teritoriu, de a se întoarce în PSD Giurgiu sau de a părăsi, pur și simplu, Partidul Național Liberal, social democrații, evident urmăresc cooptarea unor noi membri importanți.

La ultima conferință de presă a PSD Giurgiu de luni, 29 noiembrie, după ce patru primari din județ au anunțat trecerea lor în tabăra social democraților giurgiuveni, odată cu încheierea proaspetei alianțe cu PNL la nivel național, președintele Organizației, Deputatul Marian Mina, a menționat:

„Eu port de mai mult timp diverse dialoguri cu Adrian Anghelescu, însă niciodată nu s-a deschis subiectul ca dumnealui să vină în PSD sau eu să îi cer acest lucru. Dar mi-ați dat o temă de discuție!”, a precizat Marian Mina, președintele organizației județene a PSD.

Așa că totul este posibil, atâta timp cât astăzi, România este gestionată de un Guvern format dintr-un partid de stânga și unul de dreapta!

(Jurnal)