AcasăActualitateNoaptea trecută o minte bolnavă a mai incendiat o pubelă de...

Noaptea trecută o minte bolnavă a mai incendiat o pubelă de gunoi din Municipiu

IMG_1470Era puțin trecut de miezul nopții (10/11 februarie) când echipele de intervenție de la ISU Giurgiu erau chemate la o pubelă de gunoi incendiată , în zona Fabricii de zahăr din Municipiu. Pompierii au intervenit rapid, dar fără a mai putea salva pubela care fiind din plastic a fost arsă în întregime.

Deși, atât operatorul de salubritate din municipiu cât și noi presa, (îndeosebi publicația noastră) au relevat de nenumărate ori acest aspect extrem de păgubitor pentru comunitatea noastră, în primul rând prin sumele pe care cetățenii trebuie să le plătească de fiecare dată pentru a acoperi pagubele generate, cazurile de incendieri ale pubelelor continuă să se manifeste și să  mențină o imagine proastă în ceea ce privește nivelul de civilizație al giurgiuvenilor.

Trebuie știut totodată că aceste incendii  pun în pericol de fiecare dată spațiile și respectiv clădirile din jurul acestora , incendii provocate  de cele mai multe ori din inconștiența unor indivizi care, așa cum aminteam, aruncă cenușa cu jar din sobe, sau țigări aprinse în pubelele în care obiectele aruncate în ele se aprind extrem de repede. Ce este de făcut? Este simplu: o mai mare responsabilizare a acestor cetățeni care cu voia sau fără voia lor se transformă în adevărați piromani!

 (Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
ploaie moderată
13.9 ° C
13.9 °
13.9 °
82 %
1.4kmh
100 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
19 °
vin
15 °
sâm
20 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!