96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.390 de lei aplicate în cursul nopții de 16/17 octombrie de polițiștii giurgiuveni

0
182

În cursul nopții de 16/17 octombrie a.c., între orele 14.00 – 02.00, polițiștii giurgiuveni au desfășurat o acțiune în județul Giurgiu, al cărei scop l-a reprezentat verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2, creșterea vizibilității elementului polițienesc, prevenirea faptelor antisociale și respectarea legislației la regimul rutier.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.390 de lei, au retras 1 certificat de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au legitimat 365 de persoane, au controlat 175 de autovehicule și au verificat 35 de societăți comerciale.

Polițiștii giurgiuveni vor acționa în continuare în vederea prevenirii răspândirii infectării cu Sars-Cov-2, dar și pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică” – precizează Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu.

(Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu)