Disensiunile dintre primarul comunei Daia, Florin Şerban, şi o bunã parte a colegilor de partid, se acutizeazã. Cel puţin aşa lasã sã se înþeleagã primarul într-o recentã postare a sa pe contul de socializare, în care explicã motivele pe care le crede a fi la baza disputelor pe care le are cu liderii organizaþiei ALDE.
“Bunã seara, stimaţi cetãţeni ai comunei Daia!
Astãzi 22.03.2018, am participat la şedinţa BPT ALDE in care domnul Zlotea Ilie, consilier local al comunei Daia din partea partidului ALDE a fost “executat”, exclus din partid fãrã a avea motive întemeiate.
Motivul real al excluderii îl reprezinta faptul cã domnului Buzicã Mihai îi era teamã cã la momentul alegerii noului Viceprimar, Zlotea Ilie nu l-ar fi votat pe acesta.
Vi se pare normalã aceastã excludere, având în vedere cã domnul Zlotea Ilie a fost alãturi de partid în campaniile electorale abandonandu-şi treburile personale şi neglijându-şi sãnãtatea pentru a aduce voturi partidului, sperând ca noi toþi într-un viitor mai bun pentru comunitatea noastrã.
Consideraþi normalã aceasta mişcare a partidului, respectiv a domnului Buzica Mihai?” , a mai scris primarul Şerban pe contul de socializare.
(Jurnal)