Peste 156 mii lei are de recuperat Apa Service SA de la asociaţiile de locatari din municipiu, unele dintre acestea având facturi neplătite care depăşesc cu multe luni termenul legal de plată.

Numai primele zece asociaţii cu asemenea probleme au restanţe în sumă totală de plată de peste 74 mii lei, în ciuda facilităţilor acordate de firma noastră ( eşalonări de plăţi, prelungirea termenelor de plată ) restanţele rămând, încă, o problemă în relaţiile contractuale.

Conform unei situații prezentate pe site-ul operatorului giurgiuvean de apă și canal, cea mai mare datorie, 17.043 lei, o are Asociația de Proprietari VAMA, situată pe strada 1 Decembrie 1918, cu o restanță de 13 luni. În ceea ce privește cea mai lungă perioadă de neachitare a facturilor, este vorba de 15 luni, Asociația de Proprietari BL.47/853 SC.A (bd. Daciei).

În lista publicată pe site-ul Apa Service SA figurează și 19 asociații de proprietari a căror restanță este de doar o lună, iar sumele restante variază între 87 și 9.946 de lei.

(Jurnal)