dsc02420-1Marți, 18 octombrie, la  restaurantul  ”Casa  cu  flori” din  Piața Centrală a municipiului,   președintele Colegiului  Medicilor  din  Giurgiu,  dr. Pick Ladislau, a organizat, ca în fiecare an, cu  prilejul  Zilei  Naționale  a Medicului  Pensionar, în colaborare cu Asociația Medicilor Pensionari Giurgiu,  coordonată de  dr. Alexandru  Trifan,  un    moment   deosebit  de  socializare ,  dedicat  cadrelor  medicale pensionare din Giurgiu.
           La  întâlnire  au  participat  16  medici  pensionari, și anume: dr. Lucreția Babin; dr. Gherghina Barbu, dr. Valerian Boțocan; dr. Mircea Cârjaliu; dr. Elena Chițu; dr. Maria Culcea; dr. Maria Deliu; dr. Vladimir Grăniceanu; dr. Horia Lăzureanu; dr. Vicențiu Marciu, dr. Victoria Munteanu; dr. Eleonora Pascu; dr. Cornelia Piepteanu; dr. Dumitru Popescu; dr. Alexandru Trifan și dr. Ariclia Ulea.
            dsc02426-1
Cu  acest prilej, cadrelor  medicale Eleonora Pascu și Vicențiu Marciu, care  au  împlinit  anul  acesta  75  de  ani, le-au fost oferite câte o diplomă de onoare, în  semn  de  recunoștință pentru  întreaga  lor  activitate. De asemenea, toți participanții au primit câte un plic conținând o sumă de bani simbolică.
dsc02431
            Este o întâlnire de suflet a medicilor pensionari din Giurgiu, în fața cărora mă înclin și pe care vreau să-i asigur că ușa Colegiului Medicilor din Giurgiu rămâne deschisă în permanență pentru domniile lor, pentru orice fel de problemă. Să știți că nu sunteți singuri, totdeauna veți avea la noi un loc unde puteți să vă adresați cu toată încrederea. Vă mulțumesc din suflet și vă respect!, a dorit să le transmită dr. Pick Ladislau, participanților.
dsc02428
        La rândul său, dr. Eleonora Pascu, și-a  manifestat, prin  intermediul publicației noastre, bucuria de a participa la un astfel de eveniment, declarând: Este un întâlnire foarte bine-venită, prin intermediul căreia avem ocazia de a ne revedea cu colegii cu care am lucrat o viață. Suntem foarte încântați de organizare, iar domnul doctor Pick este o persoană extrem de caldă și de apropiată, care reușește să ne facă să ne simțim ca și cum nu am fi ieșit niciodată din circuitul medical.
        Un alt participant la sărbătoare, dr. Dumitru Popescu, a dorit să mulțumească Colegiului Medicilor pentru onoarea pe care o aduce medicilor pensionari, adăugând faptul că, astfel, aceștia, în ciuda faptului că nu mai profesează, nu sunt uitați, ci sunt în continuare apreciați.
        Evenimentul a fost urmat de o masă acordată de organizatori în cinstea oaspeților, cărora le transmitem și noi multă sănătate și să ne revedem cu bine la cât mai multe astfel de sărbători.
(Teodora Nicolau)