AcasăActualitate30 de posturi de soldat profesionist (servant), scoase la concurs de ISU...

30 de posturi de soldat profesionist (servant), scoase la concurs de ISU Giurgiu

Vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani și o pregătire fizică foarte bună – acestea sunt două dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească tinerii care vor să devină soldați profesioniști (servanți) în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vlașca” al județului Giurgiu. Astăzi a început perioada de înscriere a candidaților pentru ocuparea unuia dintre cele 30 de posturi vacante.

Un alt criteriu important se referă la faptul că pe aceste locuri pot candida persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu, în condițiile prevăzute de Legea educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Candidații care doresc să participe la concurs vor transmite cererea de înscriere și copia actului de identitate, exclusiv electronic, în format pdf, pe adresa de e-mail srurecrutare@isugiurgiu.ro, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Data limită de înscriere este 15.07.2022, ora 16:00. Cererea de înscriere trebuie completată olograf, lizibil și cu respectarea tuturor paragrafelor indicate în document. Aceasta trebuie datată și semnată.  

E-mail-ul prin care se transmite cererea de înscriere va cuprinde la rubrica “subiect” sintagma ”Inscriere_concurs_SGP”, urmată de numele și prenumele candidatului (Exemplu: Înscriere_concurs_ SGP_Marinescu_Ioan).

Candidații care au transmis cererea de înscriere respectând indicațiile de mai sus vor primi un cod unic de identificare. Aceștia se vor prezenta, personal, până la data de 26.07.2022, ora 14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Vlașca” al județului Giurgiu din strada Dorobanți nr.19, în vederea completării dosarului de recrutare cu un dosar plic de carton, ce trebuie să cuprindă documentele menționate în anunțul postat pe pagina www.isugiurgiu.ro.

După evaluarea dosarelor, candidații vor susține două probe eliminatorii pentru verificarea existenței unor fobii incompatibile cu sarcinile, îndatoririle și responsabilitățile posturilor, astfel:

  • “urcarea pe scară” – pentru verificarea acrofobiei (frică extremă de înălțime);

  • “deplasare în subsol întunecat” – pentru verificarea existenței claustrofobiei și acluofobiei (frica de a fi închis într-o cameră sau într-un spațiu mic / teamă patologică de întuneric sau de locuri întunecoase).

Candidații care vor depăși probele eliminatorii, vor participa la următoarea etapă – evaluarea performanței fizice, care constă în parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Acesta poate fi urmărit accesând https://fb.watch/9sgkAKg2Le/.

Probele de concurs se vor susține, în perioada 08-19.08.2022, la centrul de selecție constituit la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Șerban Cantacuzino” al județului Prahova, situat în municipiul Ploieşti, str. Rudului, nr. 96, conform graficului stabilit de comisia de concurs, ce va fi afișat în timp util la avizier şi pe pagina de internet a instituției – www.isugiurgiu.ro.

Anunțul complet poate fi consultat accesând următorul link:  

(ISU Giurgiu)

VREMEA

Giurgiu
cer senin
31.9 ° C
31.9 °
31.9 °
28 %
4kmh
4 %
sâm
39 °
Dum
38 °
lun
38 °
mar
34 °
mie
37 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com