2 octombrie 2021 – ZIUA AGRICULTURII GIURGIUVENE, un nou prilej pentru promovarea produselor autohtone!

0
228

INVITAȚIE

Primăria municipiului Giurgiu, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Giurgiu, Consiliul Județean Giurgiu și Comitetul de Coordonare a Administrației Agricole vă invită, sâmbătă, 2 octombrie 2021, să participați la manifestările organizate cu ocazia Zilei Agriculturii Giurgiuvene, care se vor desfășura în municipiul Giurgiu, pe pietonala Mircea cel Bătrân.

La eveniment sunt invitate și oficialități din cadrul MADR, alături de autorități locale și județene.

Programul manifestărilor va fi desfășurat în intervalul orar 09:30-17:00, după cum urmează: deschiderea evenimentului, vizitarea standurilor cu legume, fructe, miere, conserve, produse agroalimentare, produse silvice, de panificație, semințe, pesticide și îngrășăminte, precum și vizitarea expoziției de utilaje, echipamente agricole și port popular.

în cadrul aceluiași eveniment, vor fi premiați producătorii agricoli care au excelat în domeniile lor, fiind acordate diplome de excelență și de participare. De asemenea, vor fi organizate două tombole: una pentru producători/fermieri și alta pentru vizitatorii standurilor.

În jurul orei prânzului, Centrul Cultural Local „Ion Vinea” va găzdui o întâlnire între fermieri și Comitetul de Coordonare a Administrației Agricole, în cadrul căreia participanții/fermierii vor putea obține informații de actualitate, răspunsuri și soluții referitoare la susținerea și dezvoltarea agriculturii giurgiuvene, acestea fiind puse la dispoziție de reprezentanții instituțiilor abilitate în domeniu, reprezentanți și membri din cadrul Comitetului de Coordonare a Administrației Agricole.

Pe tot parcursul zilei, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de formațiile de dans și interpreții de muzică populară din cadrul Centrului Cultural „Ion Vinea” și PAPI Vărăști.

Vă așteptăm cu drag la un eveniment plin de gust și culoare,
de la care nu lipsesc tradițiile și voia bună!

Apreciem că participarea la eveniment va implica respectarea reglementărilor în vigoarea în ceea ce privește pandemia Covid.

 

Primarul municipiului Giurgiu,

Adrian ANGHELESCU