Marți, 20 iunie, la Giurgiu are loc deschiderea CONAF – Sucursala Giurgiu

0
832

Marți, 20 iunie,  la Giurgiu va avea loc un eveniment ce onorează munca , ambiția, persuasiunea, inteligența, inițiativa și  calitățile antreprenoriale ale femeilor.

Astfel Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, organizează într-un cadru festiv, deschiderea Sucursalei Giurgiu a CONAF, la care va  fi desemnat președintele Sucursalei Giurgiu în persoana d-nei  Andreea Necula.

Evenimentul va avea loc  la restaurantul  ”Rayna Events Hall” din Municipiul Giurgiu, cu începere de la ora 17.00. Organizatorii ne-au  precizat că  Organizația nu este destinată exclusiv femeilor, ci este deschisă tuturor antreprenorilor din mediul local.

În cadrul CONAF vor putea  fi  accesate numeroase programe de dezvoltare pentru tineri și se vor acorda totodată numeroase  burse și premii de performanță.

Așa cum menționam anterior, evenimentul este dedicat tuturor antreprenorilor, scopul fiind acela de a aduce în cadrul organizației cât mai mulți antreprenori din mediul local, capabili de a  dezvolta o serie de  programe care  să rezolve/abordeze o serie de  probleme locale.

(Jurnal)