Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu se află la această oră în perioada de primire a cererilor din partea celor ce vor să devină pompieri.

Pe facebook-ul instituției este prezentată  imaginea cu primii soldați gradați profesioniști  ai  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vlașca” urmând ca alte 30 de locuri  să fie puse la bătaie pentru cei ce doresc să urmeze această nobilă profesie.

Înscrierile pentru ocuparea acestora se apropie de final, 31 iulie ( ora 16:00), fiind  ultima zi în care se mai pot  transmite cererile, exclusiv electronic, în format PDF, la e-mail: srurecrutare@isugiurgiu.ro.

Tot ceea ce se cere din partea candidaților este vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani ( împliniți la data verificării dosarului) și mai ales  o pregătire fizică foarte bună .

De precizat faptul că pentru aceste posturi pot candida și persoane care au absolvit cel puțin învățământul general obligatoriu.

Candidații vor avea de trecut două probe eliminatorii:  “urcarea pe scară” și “deplasarea în subsol întunecat”, parcurgând un traseu practic-aplicativ.

(Jurnal)