O giurgiuveancă generoasă i-a organizat ziua de naștere unui tânăr dintr-o căsuță instituționalizată! Cum s-au bucurat copiii…(Galerie FOTO)

0
820

Pe facebook-ul președintelui Consiliului județean Giurgiu am găsit această știre care ne-a înduioșat și ne-a dat speranța că în Municipiu mai sunt încă persoane generoase pe care tinerii instituționalizați se vor putea bizui în evoluția lor ulterioară.

Președintele CJ, ne oferea câteva imagini din Casa Daniela , unde  astăzi, a fost, cităm: … scena veselă a aniversării lui Adrian Florin, 17 ani, sărbătorit de generoasa și simpatica Nely Tudor, președinta ACHF-R Giurgiu, sosită cu tort, cadouri, pizza, sucuri…

Copii nemângâiați așa des cum ar merita încep sa fie in centrul atenției comunității giurgiuvene, reprezentată, pentru aceasta etapă, de cei mai apreciabili si inimoși oameni din oraș – mai scria Președintele CJ Giurgiu în postarea sa .

 

Ne alăturăm și noi organizatorilor, mulțumindu-le pentru gestul lor, și în special d-nei Tudor ce i-a dăruit lui Florin un strop de bucurie și de fericire!

                                    La mulți ani, Adrian!

                      La mulți ani tuturor celor din Casa ”Daniela”…!