70 de tineri giurgiuveni, participanți la un concurs internațional religios, premiați de Parohia „Buna Vestire”! (VIDEO)

0
510

Asociatia „Viitor pentru Tineri” și Parohia „Buna Vestire” din Giurgiu, denumită și Biserica Tinerilor  au premiat participanții la Concursul Internațional: „Împreună cu Hristos prin lume, în mileniul III”,  care a ajuns, din mila lui Dumnezeu, la ediția a VI-a, după cum ne menționa chiar parohul Bisericii menționate, pr. Tudor Georgian Bogdan.

De precizat faptul că din Municipiul Giurgiu au fost premiati 70 de elevi de la Școala Gimnazială ”Academician Marin Voiculescu”, Liceul Tehnologic ”Ion Barbu”, si Colegiul National ”Ion Maiorescu”, prin strădania profesorilor  Tănase Iuliana, Irina Nidelea, Zgorobete Mariana și  Lupeanu Iuliana.

Marea sărbătoare a fost așteptată de peste 10.000 de copii români din întreaga lume, respectiv Premierea elevilor merituoși, care au participat la Concursul Internațional ”Împreună cu Hristos prin lume în mileniul III”, ediția a VI-a.

A fost aleasă această zi de 30 ianuarie, ca zi a Premierii, tocmai pentru a-i aduce în viața copiilor, pe cei care am dori să le fie ”dascălii credinței” pe Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan – ne preciza  pr. Georgian, care a dorit să încheie, spunând:

Dăm slavă lui Dumnezeu pentru marea lucrare ce s-a făcut prin mâinile tuturor celor implicați în această formă de mărturisire a lui Dumnezeu, copii, părinți, dascăli, preoți, cateheți, profesori coordonatori și jertfelnici organizatori!

 (Jurnal)