AcasăActualitate70 de tineri giurgiuveni, participanți la un concurs internațional religios, premiați de...

70 de tineri giurgiuveni, participanți la un concurs internațional religios, premiați de Parohia „Buna Vestire”! (VIDEO)

Asociatia „Viitor pentru Tineri” și Parohia „Buna Vestire” din Giurgiu, denumită și Biserica Tinerilor  au premiat participanții la Concursul Internațional: „Împreună cu Hristos prin lume, în mileniul III”,  care a ajuns, din mila lui Dumnezeu, la ediția a VI-a, după cum ne menționa chiar parohul Bisericii menționate, pr. Tudor Georgian Bogdan.

De precizat faptul că din Municipiul Giurgiu au fost premiati 70 de elevi de la Școala Gimnazială ”Academician Marin Voiculescu”, Liceul Tehnologic ”Ion Barbu”, si Colegiul National ”Ion Maiorescu”, prin strădania profesorilor  Tănase Iuliana, Irina Nidelea, Zgorobete Mariana și  Lupeanu Iuliana.

Marea sărbătoare a fost așteptată de peste 10.000 de copii români din întreaga lume, respectiv Premierea elevilor merituoși, care au participat la Concursul Internațional ”Împreună cu Hristos prin lume în mileniul III”, ediția a VI-a.

A fost aleasă această zi de 30 ianuarie, ca zi a Premierii, tocmai pentru a-i aduce în viața copiilor, pe cei care am dori să le fie ”dascălii credinței” pe Sfinții Trei Ierarhi Vasile, Grigorie și Ioan – ne preciza  pr. Georgian, care a dorit să încheie, spunând:

Dăm slavă lui Dumnezeu pentru marea lucrare ce s-a făcut prin mâinile tuturor celor implicați în această formă de mărturisire a lui Dumnezeu, copii, părinți, dascăli, preoți, cateheți, profesori coordonatori și jertfelnici organizatori!

 (Jurnal)

VREMEA

Giurgiu
cer fragmentat
15 ° C
15 °
15 °
60 %
5.4kmh
78 %
vin
24 °
sâm
26 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
21 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!