0
278

     În data de 10 decembrie,  orele 10:30, o echipă a Poliției locale din cadrul Compartimentului Mediu a identificat în zona garajelor ( Șos. București, în spatele blocului 10/2S), o depozitare a deșeurilor, neautorizată.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii locali, a fost identificată persoana în cauză, care s-a dovedit a fi făptuitoarea contravenției de ”depozitare a deșeurilor în locuri neautorizate”. Fapta a fost recunoscută, iar numita T.E, în vârstă de 68 ani, a fost sancționată conform art.12, lit. c, din HCLM nr.229/ 2021, cu amendă în valoare de 1000 lei.

 După cum menționau polițiștii locali și în comunicatele anterioare,  aceste fapte nu sunt singulare, fenomenul depozitării deșeurilor, de orice natură, în locuri neautorizate, pe raza municipiului Giurgiu, a devenit  un prost obicei pentru cetățenii certați cu legea.

După cum se arăta în comunicatul primit la redacție, Poliția locală va acționa în continuare pentru identificarea și sancționarea acestor persoane. Ei solictă în același timp  cetățenilor municipiului Giurgiu să apeleze Dispeceratul Poliției Locale Giurgiu pentru orice fapte care contravin legislației în vigoare, la numerele de telefon: 0246274668 și 0372735331.

(Jurnal)