La data de 9 octombrie, ora 22:00, polițiștii au depistat un tânăr de 26 de ani din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism în satul Malu Spart, afându-se sub influența băuturilor alcoolice. El a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Tânărului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 Duminică,  10 octombrie, polițiștii au depistat pe D.N.6, în orașul Mihăilești ( județul Giurgiu), un bărbat de 35 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În continuare individului i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 11 octombrie , ora 1:25, noaptea, polițiștii din cadrul Secției Nr. 2 Poliție Rurală Comana au depistat în localitatea Valea Dragului, județul Giurgiu, un bărbat de 45 de ani din comuna Vidra, județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager care a indicat valoarea de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 Și acestuia i-a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul  fără permis de conducere.