În cursul zilei de sâmbătă, 7 august 2021P, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, a participat alături de președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu și de vicepreședintele Consiliului Județean, Elisabeta Mihalcea, la cea de-a doua ediție a Galei Excelenței în Educație, organizată la inițiativa domnului Dumitru Beianu.

În cadrul acestui eveniment special au fost premiați un număr de 143 de elevi olimpici, dar și câștigători ai unor premii importante la nivel județean și național, din mai multe ramuri sportive, în decursul anului școlar 2019-2020.

„Prezentul eveniment scoate în evidență meritele acestor copii, care sunt un real exemplu pentru colegii lor și pentru comunitățile din care fac parte.

Autoritățile locale și județene promovează în permanență rezultatele excepționale obținute de elevii giurgiuvenii în diverse domenii ale educației, dorind să creeze un etalon pe care să-l urmeze toți tinerii.

Felicitări copiilor, profesorilor îndrumători, dar și părinților care reprezintă piatra de temelie în drumul lor către succes!” – comunică Primăria Giurgiu.

(Jurnal)