In conformitate cu prevederile Ordinului nr. 721/25.03.2020 emis de Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu anunță persoanele interesate că, pe toată perioada stării de urgență, activitatea de relații cu publicul se va desfășura doar prin e-mail sau telefonic.

 

Persoanele care se prezintă la sediul agenției vor fi îndrumate să utilizeze următoarele numere de telefon și adrese de e-mail puse la dispoziție de AJOFM Giurgiu în acest scop:

  • /fax: 0246/230613 – centrală AJOFM GIURGIU;
  • ajofm@gr.anofm.ro – secretariat AJOFM GIURGIU;
  • tudor@grl.anofm.ro – Punct de Lucru Bolintin Vale;
  • /fax: 0246/271066 – Punct de Lucru Bolintin Vale.

AJOFM Giurgiu pune la dispoziția persoanelor interesate și un număr de telefon unde acestea pot trimite, prin aplicația WhatsApp, documente (decât în situația în care nu pot transmite prin e-mail)  – 0771363856.

Pe de altă parte, pentru a veni în sprijinul angajatorilor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Giurgiu a stabilit un număr unic de telefon  și o adresa de e-mail: 0721445756, giurgiu@anofm.gov.ro ,  la care persoanele interesate pot suna pentru a obține informații referitor la modalitatea de acordare a șomajului tehnic și informații referitor la  aplicarea legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ .