Ziua Persoanelor Vârstnice sărbătorită la căminele pentru persoanele vârstnice din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu

0
486

1 Octombrie, Ziua Persoanelor Vârstnice, a fost sărbătorită la cele trei centre pentru persoane vârstnice din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

„Astfel, vineri, 30 septembrie 2022, persoanele vârstnice beneficiare de servicii sociale în căminul de la Mironești au primit vizita unui grup de copii și tineri care frecventează cursurile Școlii Populare de Arte din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu.

În cinstea persoanelor de vârsta a treia din cămin a avut loc un spectacol susținut de elevi ai claselor de canto muzică ușoară și canto popular coordonaţi de Mihaela Țițeica; din program nu au lipsit nici momentele artistice susţinute de elevii claselor de acordeon și orgă, instruiţi de Valentin Mărgean, acest spectacol fiind cadoul oferit de copii, cu o zi în avans, pentru persoanele vârstnice de ziua lor.

Prezentă la eveniment, Constanța Ioana Paraschivescu, director general adjunct al D.G.A.S.P.C. Giurgiu, a declarat: «Mă adresez dumneavoastră având sentimente de prețuire pentru tot ceea ce ați realizat de-a lungul vieții. Vă doresc să aveți parte de sănătate și vă asigur că acțiunile și măsurile promovate de instituție, de colectivul minunat de aici, sunt orientate în continuare în oferirea sprijinului de care aveți nevoie. La mulți ani!»

Cu ocazia Zilei de 1 Octombrie, în toate cele trei cămine pentru persoane vârstnice din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu au avut loc mese festive, personalul și conducerea căminelor fiind alături de beneficiari cu ocazia acestei sărbători” comunică D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

(Jurnal)