Iubitorii DACIA sunt aşteptaţi, în zilele de 29 şi 30 septembrie, la sediul Eurocar Service din Giurgiu pentru a testa modelele Dacia. Acţiunea se înscrie în evenimentul „Zilele Porţilor Deschise Dacia Service”.

Cei care vor trece pragul Eurocar primesc cadou un an fără griji prin contractul de asistenţă rutieră, GOLD Europe Turisme.

 „Contractul acesta este destinat vehiculelor având cel mult şase locuri aşezate în plus faţă de cel al şoferului. Vehiculele utilitare – marfă şi de transport nu sunt eligibile pentru acest contract. În plus, toţi clienţii care participă la eveniment, primesc 5L de lichid de parbriz Motrio”, ne spunea Nelu Simion, director SC Eurocar Service Giurgiu.

Conform informaţiilor oferite de dacia.ro,  în caz de pană imobilizantă, din cauza defectelor mecanice sau în urma unui accident, în România şi Europa, beneficiezi, pentru un an de zile fără griji, de:

* depanare sau tractare (dacă intervenţia durează mai mult de 30 de minute) în caz de eroare alimentare carburant sau incident generat de chei uitate în maşină;

* vehicul de înlocuire;

* transport până la domiciliu (cheltuieli de transport asigurate);

* tractare până la cel mai apropiat Reparator Autorizat Renault;

* cazare (cheltuieli suportate pentru 2 nopţi), dacă se optează pentru continuarea călătoriei;

* transport pentru recuperarea vehiculului reparat sau acoperire costuri privind repatrierea vehiculului, în cazul în care vehiculul a fost reparat în altă ţară din Europa.

De asemenea, la următoarea intervenţie de mecanică în service, până la 30 decembrie 2017, la oricare din Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie, posesorul aceluiaşi  GOLD Europe Turisme beneficiază de o verificare gratuită în zece puncte, ce include operaţiunile de mai jos:

* controlul nivelului de ulei motor;

* controlul nivelului, stării şi etanşeităţii circuitului de lichid de frână;

* controlul nivelului de lichid de răcire;

* controlul nivelului de lichid spălător geam;

* controlul lamelor ştergătoarelor de geamuri faţă şi spate;

* controlul iluminării şi semnalizării exterioare (lumini de veghe, de drum, de întâlnire, de ceaţă, avarii, lumini de urgenţă, stopuri, placă număr, mers înapoi);

* controlul burdufurilor, a blocurilor amortizoare şi a rotulelor;

* controlul liniei de eşapament;

* controlul etanşeităţii amortizoarelor faţă şi spate;

* uzura plăcuţelor şi discurilor de frână faţă şi spate.

(Jurnal)