Polițiștii giurgiuveni au fost prezenți la festivitatea de deschidere și a spectacolului de gală a „ Zilelor Educației Naționale ” care a avut loc la Centrul Cultural Local „Ion Vinea” din municipiul Giurgiu.

Pe parcursul manifestării, azi, 7 mai a.c., polițiștii giurgiuveni, alături de elevii liceelor din municipiul Giurgiu au prezentat tinerilor giurgiuveni interesați de o carieră în Poliția Română, oferta educațională pentru unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Prin participarea polițiștilor la „ Zilelor Educației Naționale ” s-a urmărit relaționarea cu elevii liceelor, apropierea de aceștia, pentru a le explica în ce constă farmecul, dar și greutățile profesiei de polițist.

La activitate au participat și ofițerii specialiști în domeniul resurselor umane care le-au adus la cunoștință tinerilor interesați faptul că au început înscrierile pentru sesiunea de admitere 2018 în unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru cei care doresc să îmbrățișeze cariera de polițist.

Prezența polițiștilor la manifestare s-a bucurat de un real succes, prin faptul că tinerii giurgiuveni și-au exprimat convingerea că perspectivele alegerii profesiei de polițist după terminarea liceului este o opțiune serioasă și reprezintă o oportunitate pentru carieră.