Zile pline pentru anagajații SC Giurgiu Servicii Publice SA

0
146

În data de 27 și 28.04.2020, Giurgiu Servicii Publice a continuat activitățile de dezinsecție prin tratarea apelor reziduale din bazinele de retenție de pe raza municipiului(șos. București, Tineretului, Negru Vodă, Berzei și Parcul Steaua Dunării) precum și tratarea apelor din Canalul Cama și lacul de agrement din Parcul Steaua Dunării.

S-a acționat prin pulverizarea pe luciul apei de larvicid Vectobag WG substanță avizată de Ministerul Sănătății.

În continuare, în data de 29.04.2020, cu sprijinul reprezentanților societăților comerciale: Giurgiu Servicii Licale, Apa Service, Giurgiu Servicii Edilitare, Zona Liberă și Uzina Termoelectrica se vor repartiza reprezentanților asociațiilor de locatari sau după caz unui reprezentant al fiecărei scări de bloc câte 1 litru de soluție concentrată Septol și 1 litru soluție Hipoclorit de Sodiu, ambele soluții dezinfectante, pentru a fi folosite la dezinfectarea spațiilor comune și respectiv la umectarea covorașelor montate anterior.

Astfel, după cum ne spunea directorul SC Giurgiu Servicii Publice SA, Adrian Răcaru, în această perioadă angajații societății amintite sunt prinși în activități menite atât să combată actuala pandemie, cât și posibilele invazii de țânțari, ce ar putea deveni o nouă problemă pentru giurgiuveni, odată cu încălzirea vremii. 

(Jurnal)