UPDATE, ORA 19,00: Din primele informații, se pare că este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani. Deocamdată, cadavrul este greu de identificat, întrucât se află într-o stare destul de avansată de putrefacție. 

Astăzi, 22 septembrie, în jurul orelor 17:00 ISU GIURGIU a fost solicitat pentru a interveni pentru degajarea unei persoane înecate în localitatea Hulubești. Omul a fost găsit în râul Câlniștea. La intervenție s-a deplasat un echipaj al Punctului de Lucru Călugăreni.

„Victima este barbat. Nu se cunoaște încă vârsta acesteia.
Se așteaptă echipa de criminaliști pentru demararea procedurii în vederea stabilirii condițiilor /împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment”, se arată în informarea transmisă de ISU Giurgiu.

Al doilea eveniment a fost un carambol în care au fost implicate 7 autoturisme, accident produs pe A1 km 22, sens de mers către București, în jurul orelor 18,00.

Niciuna dintre persoanele implicate în accident nu prezintă traumatisme severe, toate fiind conștiente și cooperante.

La fața locului sunt prezente: 1 ASASD din cadrul ISU GIURGIU- Detasamentul de pompieri Bolintin Deal, 3 echipaje SAJ Giurgiu, 1 echipaj SAB-IF si 1 SMURD de la ISU B-IF.
Traficul a fost blocat până la ora 18.30, când circulația a fost reluată pe o singură bandă .
„Echipajul nostru a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI la locul accidentului și sablarea carosabilului.”, transmit pompierii giurgiuveni.