Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, căutată de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. 

Marți, 7 ianuarie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, o femeie, cetăţean român, N.G., în vârstă de 33 de ani, domiciliată în judeţul Ilfov.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele acesteia era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul dreptului de proprietate intelectuală, infracțiuni instrumentate chiar de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu – Serviciul Investigații Criminale, pentru dispunerea măsurilor legale care se impun.