Peste 40 de polițiști, sprijiniți de jandarmi și pompieri s-au mobilizat pentru găsirea unui minor de 12 ani, din satul Pietrele. Minorul a fost găsit pe raza satului Pietrele, județul Giurgiu, în apropierea locuinței sale, fără urme sau semne de violență.

În ziua de 3 martie a.c., ora 20.55, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din satul Pietrele, comuna Băneasa, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiul său, de 12 ani, a plecat în jurul orelor 15.00 de la școală, dar nu a revenit la domiciliu.

Astfel, în seara zilei de 3 martie a.c., polițiștii s-au mobilizat de urgență și împreună cu jandarmii din cadrul I.J.J. Giurgiu s-au deplasat în zonă unde au desfășurat activități de căutare pe raza localității pentru identificarea tânărului, rezultatul fiind negativ.

Căutările au fost reluate în această dimineață, iar pentru găsirea copilului s-au mobilizat peste 40 de polițiști, sprijiniți de pompieri din cadrul I.S.U. Giurgiu, fiind găsit în jurul orei 09.00, pe raza satului Pietrele, județul Giurgiu, în apropierea locuinței sale.

Din discuțiile purtate cu acesta s-a constat faptul că în data de 3 martie a.c., în jurul orelor 11.00 a plecat de la domiciliu la școala din localitate unde, împreună cu ceilalți colegi, au desfășurat activități până în jurul orelor 16.00.

După terminarea orelor de curs, acesta a mers la un magazin alimentar aflat pe raza satului Pietrele, după care s-a retras pe un teren extravilan, lângă un stâlp din beton la baza căruia s-a adăpostit, rămânând până în această dimineața.

Pe timpul dispariției, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Minorul a fost consiliat de către psihologi din cadrul I.P.J. Giurgiu și D.G.A.S.P.C. Giurgiu, fiind încredințat familiei.