Youtube anunță noi elemente de design și funcții de produs

0
409

Youtube tocmai a sărbătorit 17 ani la începutul acestui an si au considerat  să-i dea o mică schimbare de look .

Un aspect nou și câteva funcții care oferă o experiență de vizionare mai modernă și mai captivantă, îmbunătățind, de asemenea, modul în care utilizatorii vizionează videoclipuri.

Modul ambiental introduce un efect subtil, astfel încât culoarea de fundal a aplicației se adaptează pentru a se potrivi cu videoclipul. Această caracteristică va fi disponibilă pe web și pe mobil cu tema întunecată.

Tema întunecată a fost actualizată pentru a fi și mai întunecată, astfel încât culorile să apară cu adevărat pe ecran. Acesta va fi lansată pe web, pe mobile și pe televizoare inteligente.

Linkurile YouTube din descrierile videoclipurilor se vor schimba în butoane, iar acțiunile frecvente, cum ar fi like, share și descărcare, sunt acum formatate pentru a minimiza distragerile.

Pinch to zoom

Cu pinch to zoom, acum puteți mări și micșora cu ușurință un videoclip în timp ce sunteți pe telefonul iOS sau Android. Și când renunți, videoclipul rămâne mărit, astfel încât să te poți bucura de restul videoclipului mai detaliat.

Căutarea precisă ajută la rezolvarea acestei probleme. Indiferent dacă sunteți pe desktop sau pe dispozitivul dvs. mobil, pur și simplu trageți sau glisați în sus în timp ce căutați să afișați un rând de miniaturi în playerul video și veți putea face ajustări fin pentru a ajunge la partea exactă a fiecărui videoclip.