La data de 26 septembrie a.c., ora 21.15, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au oprit pentru control, un autoturism care circula pe D.J. 601, în localitatea Crevedia Mare, condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valoare de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 16.45, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 22.09.2019.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 27 septembrie a.c., ora 21.10, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic pe strada Gării, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat din data de 14.09.2019.

În cauză s-a întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În ziua de 27 septembrie a.c., ora 15.50, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au depistat pe D.J. 412 A, în comuna Adunații Copăceni, un tânăr de 26 de ani, din comuna Poienarii de Muscel, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 29 septembrie a.c., ora 19.30, polițiștii din cadrul Politiei oraș Bolintin-Vale, au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul Drager, acesta a indicat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului .

La data de 29 septembrie a.c., ora 23:28, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Roata de Jos au depistat în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Drăgănești Vlașca, județul Teleorman, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Întrucât conducătorul auto emana miros de halena alcoolica a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.