Vocea Patriotului Naționale:  ”Torturez orice român găsit pe stradă…!”

0
423

Deunăzi într-un material în care comentam cazul individului lovit cu violență de către comandantul Poliției din Bolintin Vale,  lansam o întrebare către cititori : Ce poliție vă doriți în relația cu infractorii : Îngeri sau demoni?

În cadrul articolului menționam faptul că statul ar trebui să reglementeze clar statutul și atribuțiile polițistului pentru a nu se mai lăsa loc de suspiciuni și interpretări, ca în cazul incidentului de la Bolintin.

Nu au trecut însă nici 24 de ore de la consumarea evenimentului că s-a și găsit un individ care să posteze un videoclip în care vine cu un potop de amenințări cu moartea la adresa tuturor cetățenilor români, citez: ”Torturez orice român găsit pe stradă…!”

Și toate acestea se petrec în ciuda faptului că, în urma incidentului, șeful Poliției din Bolintin a fost demis din funcție, anchetat de Parchet și are toate șansele să își încheie și cariera în acest punct.

Așa cum scriau cei de la Antena 3,  bărbatul cu gură bogată din videoclip, ce este decis să extermine orice român din țara asta , a transmis, ” live” pe Facebook, amenințările sale cu moartea, imaginile fiind preluate de o pagină dedicată polițiștilor români.

N-ai cum să mă omori. Mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască , îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni – spune individul în postarea sa…

Stați cuminți că ne alarmăm pe voi (…) Să moară copiii mei dacă nu torturez orice român găsesc pe stradă –  mai precizează ”Justițiarul ”.

Vă precizez faptul că noi, jurnaliștii, putem fi sancționați de Lege, extrem de dur, doar pentru că ne-am permite să redăm numele și prenumele unor asemenea  indivizi pe site-urile sau în publicațiile noastre. Dixit!

În acest context aș fi curios să știu dacă acest Jack Spintecătorul  tuturor  românilor întâlniți pe  stradă,   va păți altceva decât să se bucure de multă audiență din partea celor de teapa lui.

Cu siguranță, într-o țară în care Poliția este o instituție respectată,  astfel de indivizi nu își găsesc nici locul și nici discipoli nicăieri , nici măcar pe on line.

Acest ” Sămoarămama Dacănuvăfac”, pe numele său de alint, nu este obișnuit,  după cum se vede, să lase justiția să analizeze faptele, pedepsindu-i pe cei vinovați. El are o singură măsură în toate:  legea bâtei, a pumnului , a șișului,  ca singurul judecător suprem.

Într-o societate normală indivizi ca cel bătut de șeful Poliției din Bolintin , nu și-ar fi permis niciodată să facă pe Zmeul Zmeilor, ”luptându-se” timp de 2 zile ( ca în basmele lui Ispirescu), pe străzile localității, punând astfel în pericol viața concetățenilor săi.

Reîntorcându-ne la speța de față, dacă  instituțiile statului, Poliția,  ar fi fost respectate, sprijinite de cei ce dețin puterea să se pună exclusiv, în slujba cetățeanului, cu scopul ca în țara aceasta să se respecte Legea, astfel de indivizi care să ne amenințe cu moartea pentru că lui îi face plăcere acest lucru, nu ar fi fost posibil niciodată.

Din păcate deseori lucrătorii acestei instituții menite să ne apere pe noi cetățenii, sunt obligați ori să sprijine coteria șefilor ierarhici , ori pe cea a unor politicieni controversați.  

Iar  până la urmă rezervele polițiștilor în legătură cu intervenția lor la incidente ca cel petrecut la Bolintin, încep să fie  de înțeles… Căci și ei la rândul lor sunt tot oameni, cu familie, cu probleme, cu greutăți, ca și noi…nu credeți? Ce oare vor înțelege  polițiștii ? Că e mai bine să nu te bagi…Că e mai simplu să îi lași în pace, pe infractori, pe scandalagii…Să îi lași să facă ce vor …

Poate că ar fi mai bine ca, cei ce au înfierat cu mânie proletară gestul șefului de post,  în comentariile lor on line, să dea mâine, poimâine nas în nas cu un individ  de teapa  celui bătut  la Bolintin, cu un Zmeul Zmeilor  care să aibă poftă de mardeală și atunci vor înțelege singuri de ce uneori bătaia este ruptă din rai!  Mai ales atunci când  ea este administrată sceleraților  ce ucid liniștea și siguranța cetățenilor, din jur. Asta nu înseamnă că gestul șefului de post din Bolintin  trebuie aplaudat, ci dimpotrivă…

În consecință, ca să n-o mai lungim, ”diagnosticul” imaginilor postate pe internet de  acest  exaltat personaj, transformat ad – hoc în ” Vocea Patriotului Naționale”,  în cazul de față este :  Instigare la ură și violență dar și amenințare  cu moartea ...

Așteptăm acum,  ca și în cazul șefului Poliției din Bolintin, ca justiția să își facă datoria și să-l  judece, cu aceeași celeritate, pe cel ce amenință cu moartea orice român întâlnit de el pe stradă, adică o țară întreagă!

(Florian Tincu)

(Datorită limbajului licențios folosit în videoclip am ezitat să îl redăm alături de acest materia, mulțumindu-ne să vă indicăm doar link-ul pe care poate fi umărit:  https://www.google.com/amp/s/www.antena3.ro/amp/amenintari-moartea-scandal-bolintin-torturez-orice-roman-567989.html