„Șef de Promotie 2016-2020
VLAD-MARIO ASCHEMBRENER!!!
Seminarul Teologic „Teoctist Patriarhul”

Cu mască sau fără mască, bucuria noastră este nemărginită, pentru Darul numit Vlad Aschembrener, care astăzi, printr-un gest nobil al Dlui. Primar Nicolae Barbu, a primit un semn de prețuire și recunoaștere a valorii sale intelectuale, spre Slava Bunului Dumnezeu.


Tânărul nostru Vlad din cei 19 ani ai săi, 14 au fost dedicați slujirii Lui Dumnezeu și semenilor, într-un spațiu spitalicesc cu multă încărcătură. O minune de copil așezat în mijlocul nostru, ca o binecuvântare și speranță a unei generații de excepție, care ne dă nădejde pentru viitorul poporului român.


Cu o ținută impecabilă, cu o stare de spirit de excepție și o minte sclipitoare, tânărul Vlad impune respect și prețuire prin tot ceea ce manifestă. Nu ascund faptul că sunt mândru de ceea ce am crescut în acești ani în răstimpul petrecut împreună.


FELICITĂRI Părinților Amedeo și Daniela, care cu timp și fără timp, au investit tot ceea ce au mai bun în Darul pe care divinitatea l-a dăruit, spre mare bucurie.


Gândurile noastre se îndreaptă și către bunicii Constanța și Corneliu/ Ecaterina și Ion, care sunt sigur că-i vor acorda în continuare ca și până acum tot sprijinul si toată dragostea lor.
Binecuvântări pentru următoarele etape ale vieții !
FELICITĂRI, Băiatul meu!”, scria, pe contul său de socializare, preotul Liviu Mihail Neacșu, preot paroh al micii biserici de lemn din curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu.

La rândul său, Daniela Aschembrener, mama tânărului șef de promoție al Seminarului Teologic „Teoctist Patriarhul” din municipiu, ne declara, vădit emoționată:

Este o surpriză și nu prea. Fiul meu a fost întotdeauna un copil conștiincios, serios, căruia nu trebuia să îi spună cineva „Învață”. A făcut-o pentru el, și iată că au venit și rezultatele. Ce pot spune…Sunt mândră, sunt fericită, oarecum liniștită după primul hop mare din viața lui de elev (examenul de Bacalaureat). Acum ne pregătim pentru Institutul Teologic, pentru că aceasta este calea care i-a fost hărăzită și către care, cu siguranță, l-a îndreptat Maica Domnului”, ne-a mai spus Daniela Aschembrener.

(Jurnal)