Două zile de viscol şi de vreme nefavorabilă au fost suficiente să dea peste cap toate programările probei practice a examenelor pentru obţinerea permisului de conducere. Astfel, cei care ar fi trebuit să dea „traseul” în zilele de 27 şi 28 februarie, au fost reprogramaţi pentru o dată ulterioară, cât mai repede cu putinţă.

Este vorba despre 48 de viitori şoferi, pentru care examenul practic a fost amânat, din motive obiective: nu s-a dorit producerea unor evenimente neplăcute, a precizat, pentru „Jurnal giurgiuvean”, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Giurgiu, subcomisar Mitică Văduva.

„Din cei 48 de candidaţi reprogramaţi, avem două cazuri pentru care expiră şcoala, astfel că vom încerca să găsim o soluţie, să nu piardă posibilitatea de a susţine şi proba practică, după ce au trecut-o pe cea teoretică. Amânarea aceasta nu li se datorează, este o cauză independentă de voinţa cuiva, astfel că vom încerca să facem tot posibilul să găsim o soluţie”, a mai spus Mitică Văduva. Proba practică a examenului de conducere va reîncepe deîndată ce vremea va redeveni favorabilă acestui lucru.

(Anna L.)