incidente2

            Echipa națională a României  a primit ”interzis” pe Arena Naţională din partea Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) în urma incidentelor din meciul cu Polonia (0-3).   O decizie  care ne-ar putea compromite șansele de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

În urma acestui verdict naționala României nu  va putea juca următorul meci, cu Danemarca, pe 26 martie, pe Arena Națională!  Ea a mai primit și o amendă de 98.000 de franci (91.500 de euro), conform gsp.ro.

În schimb, partida contra danezilor se va putea disputa pe orice alt stadion, cu suporteri. România va fi pusă sub ”probațiune” timp de doi ani, timp în care fanii nu trebuie să mai producă  alte incidente la orice meci al naționalei, oficial sau amical! Dacă acest lucru se va repeta, Arena Națională se va închide din nou și FRF va fi încă o dată amendată!

În condițiile în care în intervalul dintre  meciul cu danezii și următoarea partidă care se va juca pe teren propriu, cu Armenia, pe 1 septembrie, fanii români nu vor mai crea probleme, meciul cu armenii se va putea juca pe Arena Națională.

Oficialii FRF au decis ca meciul cu Danemarca să se joace  în la Cluj Arena, în data de 26 martie 2017, de la ora 21:45.

(Jurnal)