Un bărbat din localitatea Zădăriciu a fost reținut de polițiști giurgiuveni după ce în urma cercetărilor s-a stabilit că ar fi săvârșit acte de violență în familie.

Duminică 22 aprilie a.c., polițiștii Secției numărul 8 de Poliție Rurală Roata de Jos au fost sesizați de o tânără de 26 de ani din localitatea Zădăriciu, precum că tatăl acesteia provoacă scandal și se manifestă violent în familie.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat că un bărbat de 53 de ani, din localitatea Zădăriciu, județul Giurgiu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a provocat scandal în familie, manifestându-se violent față de soția sa, o femeie de 49 de ani și fiica acestuia care a sesizat evenimentul, pe care le-a lovit, provocându-le leziuni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență in familie.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, urmând să fie prezentat cu propuneri corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria  Bolintin Vale pentru dispunerea măsurilor legale.