Violator din Isvoarele, trimis în arest!

0
255

Un tânăr de 27 de ani din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o femeie, fiind constrânsă prin acte de violență.

La data de 29 septembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție nr. 7 Băneasa au fost sesizați de către o femeie din municipiul București, cu privire la faptul că, în seara zilei de 28.09.2019, în jurul orelor 20.30 – 21.00, în timp ce se afla pe strada Valea Seacă, din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, o persoană necunoscută, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, fiind constrânsă prin acte de violență.

În urma cercetărilor, polițiștii Secției de Poliție nr. 7 Băneasa, au constatat faptul că în seara zilei de 28.09.2019, în jurul orelor 20.30 – 21.00, în timp ce femeia se afla pe strada Valea Seacă, din comuna Isvoarele, a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii și picioarele de către un bărbat pentru a întreține raporturi sexuale cu acesta.

La data de 23 octombrie a.c., în urma investigațiilor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, polițiștii au identificat persoana în cauză, ca fiind un tânăr de 27 de ani, din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, ocazie cu care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

La data de 24 octombrie 2019 tânărul a fost prezentat  Judecătorului de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în forma tentativei.

(Jurnal)