Vineri,10 septembrie, președintele PNL, Ludovic Orban, vine la Giurgiu. Vezi care este scopul prezenței sale, la noi în municipiu…

0
206

Președintele PNL, Ludovic Orban, își continuă campania în vederea candidaturii pentru un nou mandat de președinte al partidului, cu o vizită la Giurgiu, vineri 10 septembrie.

Pe surse, am aflat că vineri, 10 septembrie, după ora 10, la restaurantul Metropolitan, situat în Giurgiu, preşedintele partidului, Ludovic Orban este așteptat la o ședință internă a liberalilor giurgiuveni. Acesta va veni însoțit cu cei din echipa lui pentru a-și prezenta moțiunea„ PNL – Forța Dreptei”.

După întâlnire, președintele Ludovic Orban va da și declarații de presă.

Într-o întrunire avută cu membrii PNL la Deva, Ludovic Orban spunea că a trăit cea mai urâtă perioadă de când este în viaţa politică, precizând că există colegi sunați să-și retragă Like-urile de pe postările sale.

Ludovic Orban a adăugat că nu şi-a dorit această competiţie electorală…

Am intrat în viaţa partidului la 27 de ani şi aproape toată viaţa matură mi-am petrecut-o în PNL. (…).

Foarte greu m-am hotărât să candidez pentru un nou mandat la funcţia de preşedinte al PNL. (…) Am luat decizia nu pentru mine (…), am luat decizia pentru PNL, pentru că ştiu că am forţa, energia, ştiinţa, bunăvoinţă, cunoaşterea necesară şi arta de a putea conduce PNL spre o guvernare performantă, care să facă lucruri vizibile în bine pentru România şi, mai ales, capacitatea de a conduce PNL spre succes în anul 2024″, declara recent, actualul preşedinte al PNL.

(Ana Magheru)