Vineri și Sâmbătă, la Giurgiu, au loc cele două runde ale GALEI EXCELENȚEI în EDUCAȚIE. Anul acesta, număr record de premiați!

0
68

Vineri 15 și sâmbătă 16 septembrie, la Giurgiu are loc Gala Excelenței în Educație organizată de Consiliul Județean Giurgiu.

Anul acesta un număr record de elevi giurgiuveni ( 1400), cu rezultate deosebite în competițiile județene, interjudețene, naționale și internaționale vor fi premiați cu stimulente, în bani. Elevii premiați se  regăsesc în proiectul de hotărâre nr. 245/ 04.09.2023.

În lipsa unui spațiu care poate găzdui peste 600 de persoane, elevii ciclului primar sunt  premiați vineri, urmând ca sâmbătă să fie recompensați elevii ciclurilor gimnaziale și liceale.

Astfel că ora de începere a Galei de vineri,  este 14.00 , iar a celei de sâmbătă este ora 10.00, ambele desfășurându-se în sala mare a Teatrului ”Tudor Vianu” din Municipiul Giurgiu.

Ținând cont de numărul mare de elevi și de bugetul redus al CJ, stimulentele financiare  vor fi acordate elevilor de gimnaziu și de liceu astfel: 200 de lei pentru elevii ce au  obținut premii la concursuri și olimpiade școlare județene sauregionale; 300 de lei pentru elevii care au obținut  premii la concursuri și olimpiade școlare naționale și 500 de lei pentru premiile obținute de elevi la concursuri/olimpiade școlare internaționale.

De precizat că elevii din ciclul primar primesc 100 de lei ( clasați pe locurile I, II, III sau medalie de aur, argint sau bronz) și 500 de lei pentru cadrele didactice pregătitoare.

(Jurnal)