Victorie categorică (5-0), pentru Dunărea Giurgiu în amicalul cu FK Lokomotiv Ruse!

0
722

Sâmbătă după-amiază Dunărea Giurgiu a disputat o partidă amicală, adversara echipei din Liga a IV-a fiind Lokomotiv Ruse, formaţie care ocupă locul 16, în campionatul Ligii a III-a din Bulgaria.

Giurgiuvenii au reușit o victorie la scor, cu 5-0 (2-0). Jocul a fost la discreţia elevilor lui Andrei Nemțescu, care a predat o lecție de fotbal vecinilor de pe celălalt mal al Dunării, în cele 80 de minute jucate.

Arbitrul întâlnirii a fluierat finalul partidei în minutul 80 din cauza unor incidente care au avut loc pe teren între jucătorii celor două formații. Din păcate oaspeții au jucat tare, peste limitele regulamentului.

Cel mai prolific jucător giurgiuvean a fost Dicianu cu 3 reuşite, în minutele 31, 41 și 56. Celelalte goluri ale grupării giurgiuvene au fost marcate de Ioniță, min.52 și Bălțat, min.72.

DUNĂREA: Stanciu – Arpetin, Mitrea, Constantin, Florescu, Ioniță, Mizdrescu, Matache, Blaga, Țangulea, Dicianu. Antrenor: Andrei Nemțescu.

Au mai evoluat în repriza secundă: Vasilescu, Lungu, Calea, Constantinescu, Bălțat, Pasăre și Cazaciuc.

De precizat că jocul a fost urmărit din tribune și de un număr de 20 de deținuți din  Penitenciarul de Maximă Siguranță  Giurgiu.

(Costel Spînu)

FOTO: Costel Nicolae