Acasă Actualitate Victoria Adunații Copăceni a învins cu 2-0 pe Giganții Vărăști, în derby-ul etapei a 21-a la Fotbal (Campionatul județean Giurgiu)

Victoria Adunații Copăceni a învins cu 2-0 pe Giganții Vărăști, în derby-ul etapei a 21-a la Fotbal (Campionatul județean Giurgiu)

0
Victoria Adunații Copăceni a învins cu 2-0 pe Giganții Vărăști, în derby-ul etapei a 21-a la Fotbal (Campionatul județean Giurgiu)
Victoria Adunații Copăceni (foto) a învins,  în deplasarea de la Vărăști, în Sâmbăta Mare, pe Giganții din localitate (scor 2-0 , la pauză 0-0), în derby-ul etapei a XXI-a a Ligii a IV-a (seria Sud), la fotbal ( județul Giurgiu).
Un meci extrem de spectaculos și totodată dramatic …S-au confruntat două echipe ce luptau pentru play-off… Cele două echipe ne-au oferit până la finalul partidei  o mostră de fotbal spectacol și dramatic.  Golurile oaspeților au fost marcate de Ciupitu, în minutele 60 și 87 ( ultimul din penalty).
În urma acestui succes, formația antrenată de Petre Păunescu și Ion Văduva  face un nou pas spre realizarea obiectivului stabilit, de a juca în play-off-ul ligii a                               4-a, giurgiuvene. Mai trebuie spus că Victoria e doar la mâna ei, ea trebuind să câștige de acum încolo totul, pentru a nu depinde de niciun alt rezultat indirect.
Eșec dureros însă pentru Giganții Vărăști. Jucătorii din Vărăști au suferit astfel a treia înfrângere a sezonului. După această înfrângere , Giganții Vărăști și-a compromis șansele de a pătrunde în play-off, pentru desemnarea campioanei județului Giurgiu.
 „Imediat după meci, un oficial al celor din Vărăști, m-a acuzat că le-am contactat portarul,  înainte de joc. Neg orice împlicare în contactarea portarului echipei din Vărăști…Pe mine nu mă interesează aceste mizerii! Nu am făcut și nu voi face asemenea mizerii…” a declarat indignat  antrenorul celor de la Adunații Copăceni, Petre Păunescu, acuzat de blat…
Pentru Victoria Adunații Copăceni au jucat :
A.Duță,D.Stanciu,M.Torețoiu,A.Torețoiu,M.Frunză,I.Andrei,P.Tănase,M.Ciupitu,A.Aldea,I.Marin,A.Costin. Au mai jucat:  M.Ionică,A.Doncu,M.Păun. Jucători nefolosiți : C.Ursu,M.Dincă,C.Lixandru. Antrenori: Petre Păunescu și Ion Văduva.
(Costel Spînu)

VREMEA

Giurgiu
câțiva nori
5.3 ° C
5.3 °
5.3 °
86 %
3.1kmh
22 %
joi
13 °
vin
17 °
sâm
19 °
Dum
19 °
lun
16 °