„Guvernul PNL sprijină inovația și protejează sănătatea populației în permanență acordând atenție deosebită producției locale.
Încă de la preluarea Institutului Cantacuzino, Ministerul Apărării Naționale a primit numeroase solicitări privind reluarea producției de Polidin”, se arată într-o postare pe facebook a liderului PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu.

Departamentul de cercetare din cadrul Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară Cantacuzino are în lucru un produs imunomodulator de tip Polidin, în urma unei analize privind posibilitatea producerii acestuia, respectând standardele europene. În anul 2011, producția acestuia s-a oprit motivul fiind că acesta nu mai putea fi produs în vechile condiții. 

Noul Polidin va fi încadrat în categoria suplimentelor alimentare și va putea fi utilizat în profilaxia și terapia infecțiilor respiratorii, uro-genitale sau în pregătirea pre-operatorie.

Proiectul de cercetare al Polidinului are un calendar strict și se fac eforturi considerabile, atât financiare cât și științifice, în vederea dezvoltării cât mai rapide și eficiente a acestui produs de renume național.