Deși initial conducerea Uzinei Termoelectrica Giurgiu, anunțase  că furnizarea căldurii către populație încetează cu data de 31 martie, zilele trecute pe site-ul Primăriei Municipiului Giurgiu a fost postată o precizare care modifică puțin datele problemei.

În consecință, este precizat faptul că, cităm: ”Având în vedere temperaturile exterioare scăzute înregistrate pe timpul nopții, Uzina Termoelectrica Production Giurgiu SA anunță consumatorii de energie termică în sistem centralizat, că furnizarea căldurii va fi prelungită ulterior datei de 31 martie, până la data de 10 aprilie 2022.

Noul Program de furnizare  a căldurii, până în data de 10 aprilie, va fi cuprins între orele 19.00 și 9.00 dimineața. În timpul zilei, când temperaturile din această perioadă sunt crescute,  instalațiile vor fi doar menținute în funcțiune pentru ca toți cei ce folosesc apa caldă de consum să se poată folosi, în continuare de aceasta.

Totodată a mai fost menționat faptul că toți consumatorii care nu vor continuarea furnizării agentului termic și au contorizarea pe orizontală pot întrerupe furnizarea căldurii prin închiderea robinetului de alimentare de pe scara blocului, ceea ce duce la sistarea înregistrării consumului de către contor.

În cazul celorlalți consumatori ce nu au această posibilitate, aceștia vor trebui să solicite întreruperea încălzirii apartamentului, în scris, pe email-ul Uzinei:  termogiurgiu@gmail.com sau telefonic la                   0769 060 260.

(Jurnal)